Monday, December 14, 2009

Dreams can come true!


Lepo mi je ovih dana!
Ispunio mi se jedan od najdražih snova, tako dugo sanjan! Zagrlila sam Vladu Georgieva!!! Mnogo lepo veče, neopisivo! Nakon ko zna koliko vremena blistala sam! I još uvek prosto blistam. Veliko hvala dugujem mojoj Mic, naravno, da mi nije nje ne bih ni otišla. Ali podjednako veliko hvala dugujem jednoj Sanji, neodoljivo luckastoj Sanji koju sam prvi put videla u životu! Prišla je i rekla: "Samo budi strpljiva, ali uporna! U svemu!" I tako puna pozitivizma prenela ga je malo i na mene! Jer ja sam dovoljno smotana, ovakva kakva jesam, i nikad se ne bih usudila da pridjem tako blizu svojim snovima. Ali, njoj je to polazilo za rukom, tako lako. I uhvatila je Sanja njegov pogled, on je pružio ruku i eto nas dve, odjednom, pored Vlade Georgieva. :) Osećaj? Leptirići u stomaku! :) Sećate se kako to izgleda? Ja sam prosto zaboravila. Sve do sad!
Inspirisana, rešila sam da probam još po nešto što se inače nikad ne usudjujem da učinim. I tako sam se prijavila i za neki literarni konkurs. Nema nagrada, nikakvih, objaviće ono što im se bude dopalo, ali i to je neki početak. Videćemo već! Jedan po jedan san! Ipak sam ja dojučerašnja kukavica, i to nevidjena kada su snovi u pitanju!

6 comments:

Ivana Mladenović said...

:D

Стефан Јањић said...

Драго ми је да си испунила свој сан иако Владу не подносим... Баш сам хтео да напишем један пост о њему и copy/paste певачима на његов фазон... У сваком случају, драго ми због тебе ;)

Ivana Mladenović said...

Nemoj Vladu da mi diraš, molim te! :)

Стефан Јањић said...

Похвала за нови дизајн! Раније је слика руже била превелика и није се читава видела. Ово је много лепше и прегледније :)))

Ivana Mladenović said...

Hvala, pošto ruža ipak zaslužuje svoje mesto na ovom blogu, stajala je tu od samog početka, našla je svoje mesto sa strane. :)

uncafediarte said...

Vlada ima dobre pesme.